Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

testimonials

 

Nu, ‘k weet ‘t weer

de mens is gewichtig

althans dat is ‘ie

gewichtig, da’s over

zwaarwegende en lichtwegende

zaken gelijkelijk moeilijk doen

altijd, althans meestal altijd

gewicht in de schaal leggen

simpelweg:

Syntax

Volgorde van de woorden die je gebruikt

Synopses

De verhaallijn, of wel de inhoud: wat heb je te vertellen

Scenario

Het Soryboard… de looproute en volgorde van het verhaal

Hierin

De producer en regisseur komen samen met de acteur

Set-up

de connectie met het publiek

– momentum

– leverage

Succes

De momenten en elementen die gevierd worden

Enkele testimonials
Men spreekt zo over Cor van Leeuwen

Over Cor:

“Het is de levensmix, alles zit erin… humor –heel veel lachen- verhalen, oefeningen, theorie die iedereen begrijpen kan… en onderhoudend, inspirerend. De perfecte reisleider met zo veel kennis en ervaring. Ongekend en bovenal uniek zichzelf en tastbaar mens.” .

Hans van der Kraan

“I think you did a great job! I like your style. I see in you a strange mix of high level philosophy and extraordinary pragmatism. I always thought the two things were incompatible, but it does not seem to be your case.”

Roberto Benetello, Country Manager Italia

Nieuwe weg
Het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven, is het SOIL/NLP seminar van Cor van Leeuwen.

_

Tijdens zijn seminar ben ik constant geboeid geweest door zijn gepassioneerde manier van vertellen. Zo beeldend dat ik de hartstocht, de warmte, de energie kortom de schoonheid en de mogelijkheden van het leven kon horen, voelen, zien, ruiken, zo tastbaar.

_

Cor van Leeuwen is onconventioneel, bevlogen, scherp en zeer energiek. Als geen ander weet hij mensen op een speelse en humorvolle manier te gidsen van verwarring naar ontwarring. Hij is een communicator, inspirator en motivator die laat zien dat indien je het wilt en met de juiste mindset, de sky de limit is. Hij helpt je ontwaken. Eenmaal ontwaakt is er geen weg terug maar alleen eindeloze mogelijkheden die je in vol vertrouwen doet.

Sandra Kammeron

Oude rommel, nieuwe keuzes
Cor, je hebt me verrast! Een meesterlijke training. Ik ontdekte tijdens het seminarie niet alleen een schat aan nieuwe inzichten rond communicatie en hoe ik zelf in het leven sta, jouw levenspassie werkt zo aanstekelijk dat ik daadwerkelijk nieuwe stappen heb gezet. Ik heb de ‘oude rommel’ opzij gezet en nieuwe keuzes gemaakt. En daar ga ik nu voor, dankzij dit seminarie!

Peter Callens, zaakvoerder Pantelco Belgie

Passende puzzel
Deze reeks vertellingen en inzichten wilde ik echt niet missen, super om mee te maken, een avontuur om te ondergaan, een uitdaging om mee te stoeien, en soms een bevrijdend ervaren. Absoluut een aanrader voor wie het leven der puzzels maar niet wil passen. Dit seminar hielp mij, door integratie van theorie en verhaal, oefening en toepassing, mee mijn puzzels te vormen.
Robbert Sedee, Adviseur SVOR (Stichting Vluchtelingen opvang Rijnmond)

Veranderend leven
Nogmaal bedankt voor de fantastische leerervaring en leefervaring.

_Petje af hoe je e.e.a. opzet en uitvoert. Het is mijn leven aan het veranderen.
_
Prof. ir. Paul Rutten, Faculteit Bouwkunde

Born again
De kracht van gedachten kende ik al. Ik wist hoe onproductief en destructief negatieve selftalk kan zijn. SOIL/NLP ben ik gaan doen omdat ik op zoek was naar een manier om de kracht van mijn gedachten positief te leren kennen en positief te gebruiken. Tis gelukt!

_Nou ja het born again gehalte van dit soort getuigenissen spreekt mij nooit zo aan maar ik kan het efkes niet anders verwoorden.
_
Aukje Sannen, Projectadviseur Trimbos instituut

Reis vol verwondering
“Lieve Cor 9 Dagen ben je onze gids geweest. En een bijzondere reis was het! Een die nog lang niet afgelopen is. Een reis langs oude, ingesleten patronen, een leven dat geleefd wordt naar een leven vol verwondering, intens genietend van alle gevoelens, mensen en indrukken om me heen. Een leven dat ik zelf creëer met eindeloze mogelijkheden en vol liefde, warmte en kracht zal ervaren. En leven zal ik!!!
Bedankt, veel liefs”. Jeanet Langenhorst, fysiotherapeute

Rechte lijn en koers
“Had hoge verwachtingen, door goede verhalen. Heb momenten van vertwijfeling ervaren. Cor, je bent geniaal. Je kunt en brengt echt het beste in mensen naar boven.

_

Ik dacht aardig goed te weten wat ik wil. Ook de belemmerende gedachten en gevoelens kwamen deze week boven tafel en heb ze kunnen loslaten. Mijn koers die wat over de rechte lijn zwabberde, is sterk en congruent neergezet.

Het leven is een uitzonderlijk ding…. intens, vol, speels, liefde, geest.. de aanraking zelf gestalte geeft – citaat Cor van Leeuwen.

Bedankt. Een woord: waanzinnig! Ga ajb hiermee door!”

_

Joy Fang, Therapeute

Liefde licht en kracht
“Ik ben op het moment een vrouw met weinig woorden. Wat ik graag met je wil delen is dat ik weer teruggekomen ben bij mijn Bron, mijn oorsprong in mijn leven. Al zingend en dansend inspiratie geven en mensen beroeren. Het mooiste geschenk wat er is. Mensen gelukkig maken en laten genieten van het leven met kwaliteiten die ik mezelf heb gegeven. Een sprekend woord en daad, dat is waar het voor mij om gaat. In liefde, licht en kracht.”

Elise van Beeck, Waterschap Aa & Maas

Kracht met anderen delen
“Mijn reis was er één over hoge toppen met prachtige uitzichten en door diepe dalen, waar ik even geen weg uit wist. Ik heb geleerd dat er altijd een top komt, waar ik kan stralen.

Ik wil graag anderen tot gids zijn om hen net zo te laten stralen, met hun eigen kracht. Want wat er is nou mooier dan in je eigen kracht staan en dat met anderen te delen. May a thousand suns shine on you!
Hulda Möller, trainer/coach, De Entrepreneur

Doobreken van patronen
“Van een voorzichtige, terughoudende, sceptische houding, met behulp van anderen en Cor, naar een bijzondere wijze van contact en binding.

_De opbouw en inhoud van de cursus openen de weg naar zien van wat is. De werkelijkheid zoals we vaak vermijden. Het draagt bij aan het doorbreken van je geijkte, vaak vastgesleten patronen en zorgt voor nieuw leven.”
_
Henk Daleman, Daleman Training & Advies

Effectiever
Deze 9 dagen hebben mij kracht, zelfbewustzijn, en vooral rust en ontspanning gegeven. Van te voren al vele reacties gelezen en gehoord. Toch was het mooier, leuker en vooral ook effectiever dan ik had durven dromen. Je hebt me een manier van leven, keuzes maken en communiceren gegeven die ik nooit zal vergeten. Onwijs bedankt!”
Elise van Tol-Rijnart, Plus Rijnart directrice

Herboren
“Voor mij is deze NLP training een reis naar een mooie nieuwe wereld vol liefde, geluk en warmte. Ik voel me herboren en mooi. Ik ben me bewust geworden van mijn onbewuste. In één woord ONVERGETELIJK.”
Monique Remmig, Invista Nederland BV

Grenzen verlegd
“Ik kan alleen in superlatieven denken over wat ik heb meegemaakt in deze 9 dagen – alleen positieve natuurlijk!_
NLP werd op speelse, professionele manier duidelijk voor iedereen en vooral ook hoe praktisch deze tools te gebruiken.
Passie, kennis en ervaring zijn maar een paar woorden die direct in mij opkomen. Ik heb me enorm vermaakt, gelachen en grenzen verlegd.
Ga zo door! Hartelijk bedankt dat ik dit alles mocht delen.”
_
Pieter van Galen, Brain Star BVBA

Echt mens zijn
“Een wonderbaarlijke reis door je eigen leven. Ontdek en proef wat je echt bezielt en hoe je als mens echt bent. Een aanrader van de bovenste plank. Keihard aan jezelf sleutelen; welcome back in reality!
Luc Willems, HRM consultant

Schat aan zelfinzichten
“Wat een schat,

_

Cor

Wat een schat

Aan zelfinzicht en toch

Om te sleutelen

Lekker te sleutelen

Heerlijk finetunen

Op geluk

In huize Nooitgedacht

En op de lange gracht,

Gedempt met

_

Goede bedoelingen”

Chretien Gerrits, Material Adviesburo voor Produkt-Marktontwikkeling

Machtige reis
“Een machtige reis door dit universum oftewel jezelf en met beide benen op de grond.

_Bedankt voor inzet en outcome.”
_
Ronald Fang, Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium

Droom wordt werkelijkheid
“Ik kwam hier met de gedachte een paar puntjes te verbeteren, want ik was namelijk al gelukkig. In deze 9 dagen ben ik van het ene uiterste in het andere gevallen met mijn gedachten, gevoelens en emoties.

_Nu vertrek ik met een compleet ander toekomstbeeld: mijn droom die ik werkelijkheid ga maken.
_
Iris Lantink, zangeres

Doeltreffender de wereld te verbeteren
“De aangereikte tools en de ervaringen van deze cursus laten je realiseren dat het verbluffend eenvoudig en effectief is om de wereld te verbeteren en dit verbeteren begint uiteraard met jezelf. Communicatie wordt zoveel doeltreffender met de aangereikte tools dat het net lijkt of ik de afgelopen 45 jaar doofstom ben geweest.
Cor bedankt, het was geweldig.”

Luc Smid, CIT Group BV

Inspirerend
“Het diepe karakter van dit seminar is voor elke persoon ten dienst, zodat we met diepgang leven, respectvol met elkaar omgaan. Inspirerend door passie, kennis, informatie, technieken en enthousiasme waarmee dit seminar werd gegeven. Cor, ga zo door.”
Mila Lazic, IP Purchaser, Yacht

Vertrouwen en vrijheid Negen dagen met jezelf en nieuwe aardbewoners onder leiding van Cor door je eigen gedrag en innerlijk heenlopen. Nieuwe wegen vinden, oude wegen afbreken, goede wegen opnieuw plaveien. Het seminar heeft me enorm geholpen mijn beschouwing over mijn zelfstandig ondernemerschap als juist te verankeren en ook doelen te zetten voor de komende jaren; ook in mijn privé leven. Tegelijk heb ik geleerd onhebbelijke gedragingen en eigenschappen te traceren en deze aan te pakken. Zie met veel vertrouwen een nieuwe toekomst met vrijheid en kracht tegemoet. Cor, enorm bedankt.”
Rens Metz, Metzconsult