Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

Was op summit 2010 van het Bètaplatform, een fijne samenkomst van mensen met bezieling en fraaie mind set en vindingen.

De techniek wil in eerste instantie niet verkopen maar doen. Zo heerlijk vind ik het als er middelen en technieken, methoden en inzichten zijn die de kleur… de presentatie de inhoud en de vorm mooier maken, beter tot recht laten komen. Ons uiteindelijk zoveel gebracht hebben.

Life is a party als je de mogelijkheden die de wetenschap je biedt mixt met je eigen persoonlijke inbreng.

Uiteindelijk organiseer je altijd een feest, zo blijkt hier weer eens: wees gedreven en volg je spoor en zorg ervoor dat je het in je doen en laten als een feest beleeft.

Heel belangrijk en echt ‘on-top-of-what-is-possible’

Alles neem je mee: om uiteindelijk dienend te zijn aan je eigen beleving.

Het resultaat is altijd: het gevoel deel te zijn, te kunnen ervaren, delen en hetgeen je wilt doen te doen. Fijntjes genoeg is het vaak de individuele drive en je focus daarop die de mogelijkheden ontvouwt.

Nu eens niet de nadruk op de verkoop in hoofd en lichaam als bezieling.

Je product verkopen, ach dan ligt de focus toch op de beleving en de blijheid van de klant

Op een integere manier

Als ware het je kindje die je iets mee wilt geven

Verkopen is dan meegeven om blij te maken echter met benefit ten goede

Niet een dom verdien model alleen over de rug van vuile zwanen

Je passie volgen, open en nieuwsgierig in het nemen van risico’s, dat is het ding.

Dat je in je doen over grenzen van risico heen gaat vertelde deze week Neil Armstrong nog eens op www.summit2010.nl ‘.Meet the future’ over technology en science.

50% kans op een geslaagde landing op de maan en bij terugkomst op de aarde (lees in zee) een risico van 10 % falen op de gehele trip. De man is uit 1932, een geweldenaar met gedrevenheid en bezieling.

Mooi wat hij zei: ‘Je kunt de toekomst niet voorspellen, in het doen doe je de ontdekking.’

Meer nog: ‘De belangrijkste ontdekkingen van de afgelopen decennia (atoomenergie, DNA, genmodificatie, die dingen) zijn helemaal nooit “voorspeld”’.  “Er was geen consumentenvraag naar, die komen sowieso zelden moet goede ideeën”, aldus Armstrong. Waar komen die uitvindingen dan vandaan? “Soms dat Eureka-moment, maar meestal puur uit nieuwsgierigheid.”

Over de mooie mix tussen mens en techniek:’ De landing doet iedere Astronaut niet op de automatische piloot, dat doen ze zelf’.

Hou je hoofd en hart erbij en gebruik de techniek en science, welke ook, op het moment dat je het doet voor de beste uitkomst.