Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

 

Levenswinkel:

Wat wil The Institute nu helemaal? Mensen AANRAKEN en in BEWEGING brengen: TOUCH en MOVE. Dit alles om de kwaliteit van je leven en doen te verbeteren of in stand te houden. Elkaar te inspireren.

De levensschool? Levens winkel? Niet alleen met werk bezig zijn en aan het eind van het  jaar bemerken dat de tijd voorbij vliegt? Momenten van aandacht en inspiratie, vrolijke bezinning en delen samen voegen? We managen alles zo een beetje.. echter ons eigen leven…?

Kijk The Institute is geen kermis tent, niet puur verstrooiing, het is geen universiteit, het is  noch een moskee noch een kerk of ander geloofshuis, het is ook geen theater…. wel wil The Institute een mix hiervan zijn.

Waar we aandacht besteden aan levenskunst en hoe we het leven fraaier en warmer kunnen beleven. Waar delen belangrijker is dan alleen ‘resultaten’. Waar we mensen en ideeën samenbrengen. Zowel virtueel als in den lijve.

Een simpel ervaringsplatform

We doen dat mede door de speciale ‘Get Inspired’ dagen.

We kiezen eens in de 8 weken een thema.

Nu is het thema

VRIJHEID

De stappen:

1.       Er is een speciale site waarop jij je gedachten, ideeën

Wat we je vragen:

Deel mee over vrijheid en geef dat kleur door:

Een filmpje, een verwijzing naar een site, een boek, een citaat, blog, een foto, een beeld, een tekening, een gedachte, een dvd, een tentoonstelling, een werkmethode, kleding… noem maar op.. in feite alles waarvan je denkt: Hé jongens en meisje kijk hier eens naar.

Vrijheid kan zijn dat je meer ruimte in je lichaam en hoofd creëert door eens op een andere manier de zelfde werkelijkheid te doen.

 

Wees deel van dit platform en doe mee. Geef input

 

2.       Dan is er 31 oktober een dag

Daar kom jij naar toe en dan zijn diverse workshops over VRIJHEID en een presentatie van veel uitkomsten. Zeker gaat het die dag over VRIJHEID In kiezen en in je lichaam; levensvrijheid in je werk, je relatie en al dat je doet. Mensen van  The Institute nemen je mee tonen invalshoeken, zienswijzen, tools en mind sets, methoden en technieken. Jij kunt zelf ook presenteren.

De echte agenda volgt, want wij weten nog niet wat jij te brengen hebt. Alles om te dienen en te delen: Om de kwaliteit van je leven vorm  te geven. In alle gevallen inspireren om delend weer eens bij te tanken.