Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

Alles heeft zo en neemt zo de tijd. Een fijn gegeven. Er is dan een samenspel van samen brengen van je intentie en je attentie. Wat wil je , wat kun je en wat is er mogelijk in lijn gebracht met wat de natuur of God je voor middelen mee gegeven heeft.

Een ei stolt bij 60 graden, water kookt bij 100 graden. Goud smelt bij zekere temperatuur en eb en vloed zijn te meten. Er valt veel te meten. 1 ding meten geeft geen richting aanduiding.  Bij meerdere kun je een patroon ontdekken die als gewoonte de vrijheid geeft om iets te doen. Ganzen die op de trek zijn laten de buitenste echt bewust vliegen, de anderen rusten en slapen temet; de hartslag is laag en ze ‘weten’ waarheen ze gaan door te volgen. Er is een mooi woordenspel te maken van Intuitie, intentie, gedrag en focus. Helder is dat je de betekenis aan je gedrag kunt geven door gehecht te blijven aan je diepste essentie.

Ergens zou ik een hernieuwd pleidooi willen houden voor de gewoonte dingen. Nick Cave zegt: You cannot play the piano and change the dipers at the same time.

Alles kent zelf de eigen tijd.

Een van de meest indrukwekkende voorbeelden in de natuur is de ontpopping van de rups tot vlinder, daar heb ooit aardige foto van gemaakt.

Gewoon om even mee te geven laat ik m eens zien. Een zo bijzonder proces.

 

prepair to fly by Cor van Leeuwen