Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

Maak jezelf zichtbaar

Er zijn meer communicatie middelen dan ooit tevoren. Er zijn meer etalages, advertenties, boeken, geloofsystemen, dvd’s, cd’s, posters, flyers, folders, aritkelen…. Enz enz. dan we kunnen verwerken.
En toch: jij hebt wat te vertellen, een idee, een product, een gedachte, een mind set of bepaald gedrag… of slimmer nog.. je wilt jezelf zijn… Maar HOE? Kom er maar eens uit, uit deze wirwar van adviseurs en marketeers … en dan nog eens een betekenisvol leven leiden ook waarvan jij het gevoel hebt dat het echt van jezelf is.

Cool

Het kan dus wel, maar … eerlijk is eerlijk.. het vereist wat aandacht.

Hebben wij niet al heel lang ‘geleerd’ hoe we ons dienen te gedragen volgens bijna onzichtbare socialisatie codes? Is het onderwijssysteem niet vooral een socialisatiesysteem dat zich richt op survival of the fittest, ergo wie zich het best kan positioneren en ‘het vocabulaire’ van de groep het beste weet te gebruiken drijft boven.

Echter waar is dan de oorsprong van je zo unieke zelf? Hoe doe je leven? Hoe doe je beleven?; Hoe doe je succes?… of ben je een aanpas machine? We kunnen nu meer dan ooit onze echte kennis en kunde zichtbaar maken en beleven.
De tijd van lege marketing advertenties en protserige leeghoofden is wel een beetje passé, hoe vermakelijk het ook was…het was een fase in het ‘wennen’ aan communicatiemiddelen.

We hebben toegang tot een oneindige reeks middelen, technieken en methoden. Zowel online (media) als off line zo het heet dus in ons dagelijks leven.
Van omgevingstechnologie, ict, neuro psychologie naar allerhande geloofsystemen.. we kunnen achterhalen wat werkt en hoe het werkt.
Nu dan eindelijk eens al die middelen gebruiken om kwaliteit aan je eigen leven toe te voegen en in waardigheid je leven vorm te geven?
De vraag is dan: wat wil je nalaten? In kleinere zin, dus direct in je activiteit of op gedragsniveau in omgang met je geliefden en de mensen. In je werk en in je relatie?

Die vraag helder maken, scherp stellen en de juiste middelen daaraan toevoegen dat doen wij
Ach beschouw het speels. Ieder doet het best mogelijke met de eigen middelen.

Het zal allemaal wel met de uitleg psychologie

Nu naar avenue van mogelijkheden

En genieten van de successen die je kunt hebben juist door wel alles in jezelf en de wereld op de juiste manier aan te wenden
Het is wellicht niet Het antwoord op het leven, maar wel een heel goede handleiding om je leven echt te beleven.