Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

Verwonder MEI

Bezieling als een virus

Een nieuwe lente, nieuwe geluiden, bewegingen en ervaringen. Het hoeft geen naam te hebben maar zal wel prikkelen, uitdagen en je mind set even een boost geven.

Gezegd de wereld kent paradoxen. Er zijn ontdekkingen gedaan en we hebben gigantische stappen gemaakt. De innovatie en ontdekking van onze mogelijkheden zijn talrijk. Tegelijk zijn er ‘ridders van de ruimte’ die prediken en ‘wel weten hoe het hoort’. Belerend of aandoenlijk, leuk of ietwat moralistisch. Just try it on i would say.

Life hacking is een fraai ‘buzz’ woord:

dingen uit elkaar halen/veranderen en de uitkomst delen en verbeteren. Weten hoe het werkt e er iets moois mee doen. Kortom verbeteren na inzicht en overzicht.

Hoe eenvoudig kan het zijn en hier werkt dan 1 ding echt: bezieling als een virus.

Simpel bezieling aanraakbaar delen. Zodat de mens is weer mens. get a life, betekent het einde van beleerders, missionarissen en terug naar delen.

Mensen aanraken en in beweging brengen daar is het ons om te doen. Je kunt in je tijd naar Ikea of de woonboulevard; kijken naar ‘de wereld draait door’, voetbal of wat dan ook. Alles is verstrooiing en gedachten spel. 1 week vakantie en t blijkt ‘onnodig’; iets wezenlijks, lachen van je kind of de ziekte van je moeder… En hopla alles aan de kant

Zoek naar je poëzie en speelsigheid in je leven, prikkelingen die genoegen geven. En nu eens kijken wat er is om je uit te dagen, wat je kunt geven. Meer recepten in de keuken van de mens en je leven. Voorbij zaken en werk alleen…. Je hoeft niets te zijn dat ben je al, nu spelen om in de keuken van het leven geïnspireerd te kunnen delen en dienen. Trust me: de zon zal dan altijd blijken te schijnen…

De dagen die wij organiseren geven bezieling en even een andere mind-set. Het zijn ‘shopping-days for a better life’