Life is a gift, cherish it with a smile – Marktplatz 1, 34560 Fritzlar, Germany – Phone: 0049 15731571439

Boeken

eBook cover: Worden wie je bent door het zelf te doen

Worden wie je bent door het zelf te doen

Het doe-boek dat helpt de juiste keuzes te maken in je werk- en privéleven.

Je leven vraagt om slim gebruiken van je gevoelens en vermogens, om die aan te wenden voor een fijn en succesvol leven. De stroom van invloeden van anderen en indrukken van buitenaf is oneindig. Dit boek helpt je bij het managen van deze invloeden. Eén keer per jaar even een pauze moment nemen om je persoonlijk levens- en businessplan op papier te zetten. Zo gewoon in de wereld van artiesten, filmmakers, de politiek, de event- organisatoren, succesvolle topsporters en zakenmensen.

Dit boek geeft je de handvatten om dit nu zelf te doen, zonder de mening van ‘testen en andere psychologische richtinggevers’.

Download nu voor slechts € 12,50

Meer informatie  Downloaden 


Oorzaken en een begin

Oorzaken en begin

Een boek met een filosofische blik neergezet in een poëtische stijl. Cor was 21 jaar toen hij dit boek schreef. Inspirerend en vernieuwend.

Groeien door doen

Groeien door doen (nieuwe versie 2012)

Een uiterst praktisch doe-boek dat je beeld verschaft over je Missie, visie, competenties, waarden en kernovertuigingen. Jouw eigen leven en daden als leidraad, je ervaringen en dromen praktisch vertaald in een persoonlijk portfolio. Zodat jij weet wat je wilt en hoe je er kunt komen.

Cor was de eerste die een praktisch doe-boek gemaakt heeft, zonder allerhande theorie, resulterende in een POP en Persoonlijk portfolio. Vele duizenden mensen zijn je voorgegaan.

De Kracht van Onzekerheid

Wederom een boek, een event, gedachtegoed en een accelerator om kleur en betekenis te geven, te ervaren in je doen en laten.
De kracht van onzekerheid is de meest bepalende. De logische en gevoelsmatige waarheid is, dat alles onzeker is.

In India staat op een tempel geschreven: ”Het leven is als een brug, ga er over heen maar bouw er geen huis op”

Meer dan ooit weten we dat beweging en adapatie 2 zeer bepalend factoren zijn. Eeuwen lang hebben vele mensen zekerheden willen en inbouwen.
Terecht, handig, tegelijk ontrecht en onhandig.

Paul Verhoeven: ‘Onzekerheid zorgt voor creativiteit’.

Het boek zal medio juli 2014 uitkomen.